Хората се съветват за симптоми на E.coli да следят за

...
Хората се съветват за симптоми на E.coli да следят за
Коментари Харесай

Симптоми на E.coli, които трябва да знаете като един мъртъв след ядене на замърсено сирене

Хората се поучават за признаци на E.coli да наблюдават за признаци след експлоадиране, което е довело до един смъртен случай.

Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство (UKHSA) сподели, че 30 доказани случая на E.coli (Stec), произвеждаща шига токсин, са регистрирани в Англия и Шотландия от края на юли при хора на възраст от седем до 81 години. Агенцията добави че един човек от Шотландия с инфекцията към този момент е умрял.

E.coli е бактерия, която се намира в червата на множеството хора и въпреки да не предизвиква проблем там, може да аргументи инфекции, в случай че попадне в нови области като порязвания, драскотини или места за уринарни катетри, декларира NHS. А инфекцията с E.coli може да докара до съществено заболяване, което се нуждае от здравно лекуване.

Всеки може да болести зараза с E.coli, само че хората са изложени на по-голям риск от това, вие сте възрастни, диабетици, имате проблеми с простатата, използвайте уринарен катетър или имате интравенозно устройство. Повечето хора при...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР