Хората се поклониха пред паметната чешма, издигната в памет на

...
Хората се поклониха пред паметната чешма, издигната в памет на
Коментари Харесай

На митинг пред хиляди: Пеевски свърза Възродителния процес с променената Конституция

Хората се поклониха пред паметната чешма, издигната в памет на най-малката жертва на така наречен Възродителен развой - 17-месечната Тюркян.

Всички фотоси

Пеевски добави, че точно в тази връзка от партията са се борили за измененията в новата Конституция на България, а точно - да се не се разреши случилото се преди 39 години да се случи още веднъж.

" Прекланям се пред жертвите на тоталитарния режим. Болката я виждам в очите ви и тя не е отминала. Ще се борим това в никакъв случай повече да не се случи в България, тъй като с помощта на вас пристигна демокрацията и постоянно ще ви бъдем признателни. Смятам, че Движение за права и свободи сме длъжници на вас, за всичко, което сте създали в България и би трябвало оптимално да бъдем покрай вас ", сподели още Пеевски.

Снимка: БТА

Той напомни думи на почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган - да се върне връзката с гласоподавателите.

" Губим я накъде през последните 10 години, за което се оправдавам, и ще направя всичко, което е по силите ми, с цел да го поправя, с цел да почнем да вършим действителни неща, които да виждате всеки ден, а освен да ви призоваваме да ни подкрепяте, когато дойдат избори. Ще бъдем до вас, за което си давам думата ", сподели още ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи. И добави, че няма да регистрира какво е свършено, тъй като то е показателно през последните 6 месеца и е обвързване към гласоподавателите поради жертвата, която са дали да пристигна демокрацията.

Снимка: БТА

Делян Пеевски честити и Коледа на всички християни и пожела за новата 2024 година: " Да бъде мирна, всички войни да спрат, тъй като мирът е най-ценното нещо, което имаме. Да има успокоение за нас, за нашите деца, за нашите майки, за нашите баби и дядовци ", сподели още той.

Снимка: БТА

На възпоменателния протест в Могиляне участваха управлението на партията, евродепутати от Движение за права и свободи, посетители от прилежаща Турция.

Снимка: БТА
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР