Хората се насърчават да познават ранните признаци на сифилис, тъй

...
Хората се насърчават да познават ранните признаци на сифилис, тъй
Коментари Харесай

Хората са призовани да научат ранните признаци на ППИ „велик имитатор“, тъй като случаите нарастват до нивата от 1950 г.

Хората се предизвикват да познават ранните признаци на сифилис, защото случаите са достигнали пик, невъобразим от 1950 година насам.

Според отчет на Центъра за надзор и предварителна защита на болесттите, новите случаи на тази полово излъчена зараза са се нараснали с близо 80%, до към 207 000.

Д-р Лаура Бахман, Временният началник на отдела за предварителна защита на полово излъчени заболявания на CDC сподели: „ Отдавна знаем, че тези инфекции са постоянно срещани, само че не сме се сблъсквали с толкоз тежки резултати от сифилис от десетилетия. Той се очерта като неповторимо предизвикателство за публичното здраве. “

Статистиката разкрива, че най-инфекциозните форми на сифилис са се нараснали измежду всички възрастови групи в цялата страна. Чернокожите и латиноамериканските общности обаче бяха доста по-засегнати заради надълбоко вкоренените обществени неравенства, които водят до разлики в здравето. Сред записаните случаи са 3700 на присъщ сифилис, постоянно излъчен на бебета по време на бременност, тр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР