Хората се интересуват от всичко, четат всичко, не могат да

...
Хората се интересуват от всичко, четат всичко, не могат да
Коментари Харесай

Антоанета Христова: ДПС успя да стопи негативизма към себе си

„ Хората се интересуват от всичко, четат всичко, не могат да разграничат подправената от доказателствената вест, хората са разграничени. В същото време следим мощна готовност на хората, които ще поддържат ръководещите, защото се усещат мощно притиснати вследствие на обединяването „ против “. От другата страна имаме дефинирани твърди ядра на избрани политически партии “. Това заключи пред БНР проф., политически психолог.
Тя цитира данни от изследвания, които сочат, че преди всичко са хората, които отхвърлят да гласоподават или към момента не са избрали за кого да гласоподават.
 Проф. Антоанета Христова: Президентът още веднъж не даде обосновка за избора на тази дата Проф. Антоанета Христова: Президентът още веднъж не даде обосновка за избора на тази дата
Изборът на 4 април за дата на парламентарните избори от президента Румен Радев е неочакван, само че компромисен вид. Това сподели политиче...
„ По-голяма е вероятността тези хора да не гласоподават. Затова, в случай че имаме ниска изборна интензивност, твърдите ядра на партиите ще решат резултата.... Всеки ден този проблем се изостря “. Христова добави:
„ реши проблемите си с ДОСТ. В момента Движение за права и свободи наподобява консолидирана. Вероятно ще вземе добър резултат на изборите, само че това не допуска, че няма да има риск да остане по-назад от партията на... Движение за права и свободи съумя да стопи негативизма към себе си, може би това е вследствие на по-дългото време в съпротива или в схващане на позитивите, тъй като дълго време държаха етническия баланс в България “.
Политическият психолог очерта два пътя пред Слави Трифонов:
„ Единият път е да види личните си сили след изборите и да реши дали да продължи самичък, или да поддържа която и да е ръководеща формула “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР