Хората са си го казали, че крушата никога не пада

...
Хората са си го казали, че крушата никога не пада
Коментари Харесай

Като 2 капки вода: Децата на известните българи, които са им одрали кожата

Хората са си го споделили, че крушата в никакъв случай не пада по-далеч от дървото. Известните българи пазят много децата си, не приказват за тях, не ги демонстрират, само че не всички работят по този метод. Има някои известни нашенци, които постоянно хвалят и демонстрират децата си, които ужасно доста наподобяват на родителите си. Ето някои от тях:

Марая

Дъщерята на Мария е тъкмо копие на майка си. Сладката Марая е към този момент инфлуенсър в Instagram, само че без да популяризира артикули. Малката дама учи в едно от най-престижните столични учебни заведения, в което годишната такса надхвъря годишния доход на някои хора. Мария постоянно е казвала, че държи Марая да получи положително обучение.

Виж още: " Тя се разсъни и когато се изправи... ": Виктор Стоянов с дълбоки мисли за любовта и живота 

Никол Божинова

Малката Никол е тъкмо копие на баща си Валери Божинов, само че пък има аналогия и с Николета Лозанова. НиЛо не приказва доста за щерка си, само че пък е известно, че тя държи наследницата ѝ да се вижда с баща си, който взе участие интензивно в развъждането на детето си.

Виж още: Богати, само че без усет: Кичозните облекла на едни от най-известните дами в света

Виктор Димитров

Синът на Мария Игнатова е тотално нейно копие. Таткото е Петко Димитров, само че не е ясно в какви връзки е с момчето си. Наскоро Виктор имаше роджен ден, а актрисата постна тази сладка фотография, от която си проличава, че си наподобяват супер доста.

Изображение: https://www.instagram.com/p/CdA8lD6oZON/, https://www.instagram.com/mariavv77/, https://www.instagram.com/valeribojinov86/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР