Хората са различни. Харесват различни неща, дразнят се от различни

...
Хората са различни. Харесват различни неща, дразнят се от различни
Коментари Харесай

Как да ядосате различните зодии

Хората са разнообразни. Харесват разнообразни неща, нервират се от разнообразни неща. Това зависи от доста фактори и един от тях е зодиакалният знак. Вижте какво вбесява всяка зодия, с цел да избегнете драми и кавги (или в противен случай, в случай че желаете да си отмъстите).
Овен
Ако желаете да подразните Овен, това ще бъде доста елементарно – той така и така си търси мотив да се скара с вас. Така че в случай че желаете в действителност да го ядосате – НЕ се карайте с него. Точно по този начин – с цел да вбесите Овена, не му обръщайте внимание. Нищо не му лази по нервите по този начин, както някой да го пренебрегва, когато той желае да спори.
Телец
Не го вземайте насериозно. Ако желаете да видите по какъв начин бикът пръхти и рие с копито, отнасяйте се снизходително към това, което е значимо за него – нещо, което обича да прави или нещо, което му е забавно. Ако желаете да вбесите Телеца, омаловажавайте достиженията му и изисквайте повече, като му показвате, че нищо от това, което прави не е задоволително.
Близнаци
Поставете им цел и ги накарайте да я реализиран. Нищо не изнервя Близнаците повече от натиска. Ако желаете да ги вбесите, кажете им, че би трябвало да създадат едно или друго нещо. Те са страхотни хора, само че ултиматумите им работят като динамит. Не им подхожда концепцията да ги притискате да създадат каквото и да било.
Цялата публикация четете на Iwoman.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР