Хората са колкото еднакви, толкова и различни. Наивно е да

...
Хората са колкото еднакви, толкова и различни. Наивно е да
Коментари Харесай

Как да разгадаете противоречивите желания на жените?

Хората са колкото идентични, толкоз и разнообразни. Наивно е да мислим, че потребностите на всеки могат да бъдат обхванати по еднакъв метод. В по-голямата си част обаче има неща, които всяка жена малко или доста чака от своя сътрудник и би се радвала, в случай че той се постарае да я обгрижи по този метод. Понякога на мъжете им се коства, че дамите имат спорни стремежи и че задоволяването им е логичен невероятно. А в действителност по никакъв начин не е комплицирано - би трябвало просто да смениш гледната точка, написа sexwell.bg.
Ето няколко образеца:
Бъди гальовен. Бъди мощен и даже недодялан.

Ключовият детайл тук е " когато би трябвало ". Всеки човек носи мъжкото и женското у себе си и най-приятно се живее с тези хора, които съумяват да балансират тези две полярности, както Ин и Ян.

Мъжкото - това е силата, устойчивостта, упоритостта, стремителността, решителността, здравословната експанзия (активност и придвижване напред, не разруха).

Женското - това е нежността, способността да покажеш обич, разбирането, търпението, обгрижването на обичано творение, адаптивността.

Всяка жена има мъжкото у себе си и всеки мъж има женското. Понякога обаче някои хора израстват с доста тесни и черно-бели показа за това какви се чака да са и по какъв начин се чака да се държат. В резултат на това получаваме крайности - дами, които не могат да създадат нищо сами и мъже, които не могат да демонстрират обич. Или пък другата прекаленост - дами, които порят през света като машини и " могат всичко сами " и мъже, които не умеят да покажат гръбнак или на които не може да се разчита.

Балансът е да знаеш в кой миг, коя страна е нужно да бъде показана. По същия метод преценяме и по какъв начин да се обличаме, съгласно това къде отиваме. Когато дамата каже, че желае мощен, само че гальовен мъж до нея, тя има поради - мощен, кадърен да я отбрани в всекидневието или да поеме лидерската позиция в спалнята; гальовен - да може да я прегърне, да ѝ каже, че я обича и че е красива. Защото е цялостно с мъже, които са усъвършенствали държанието на алфа горили в 100% от времето и не умеят да кажат какво усещат или да създадат комплимент на жена си, или такива, които пишат чувствена лирика и знаят по какъв начин да кажат " Обичам те " на най-малко 5 езика, само че оставят дамата да се прибере сама по мрачно, тъй като " Тя може и сама ". Балансираният човек не е 100% еднакъв от самото начало, той има нюанси и в случай че знае по какъв начин да ги употребява, това го прави в действителност мечтан сътрудник.

Дай ми доста внимание. Дай ми доста пространство.

Всеки човек има друга потребност от персонално пространство. Някои могат да живеят удобно в огромна италианска фамилия с 20 души, други имат потребност от отмора след среща с родителите си. Вниманието е скъпо, когато е качествено, не когато е задушаващо.

Жената се радва на вниманието на мъжа си, който когато я гледа, я и ВИЖДА. Това значи някои на пръв взор очеизвадни мисли, да се споделят на глас - " Красива си ", " Секси си ", " Аз съм късметлия ". Да ѝ подарите цвете. Да я изведете на вечеря една вечер в месеца. Да ѝ пратите известие със сърчице през работния ден. Валидацията за дамите е основополагаща за това тя да се раздаде в една връзка и да процъфти.

В същото време, пространството е значимо. И двете страни във връзката е здравословно да вършат неща настрана и да имат другари, с които да поддържат връзка. Хората съкратяват пространството прекалено, когато са в потребност и нещо не им стига - тогава стават вкопчващи. Връзките, в които хората са " едно цяло " са сантиментални, само че на процедура не доста функционални, дори и задушаващи. Човекът във връзка е ЦЯЛ човек, не половин. Нормално е да се срещаме, да се разделяме и след това отново да се срещаме в всекидневието, по разнообразни способи и посредством разнообразни дейности.

Покажи ми, че ме желаеш. Не ме третирай като парче месо.

Хора сме - полови същества. Митът, че дамите нямат потребност от секс и че не изпитват наслаждение от него, е стар и напряко комичен. Жените желаят секс, само че не по метода, по който го желаят мъжете.

Мъжът може да види гола жена и незабавно да е подготвен за секс. Жената не работи по този начин. За нея сексът стартира в различен миг, още с желанието. Тя би трябвало да се почувства мечтана преди този момент, да го почувства в мозъка си. Така е чисто биологически. Няма значение дали се срещате за пръв път или живеете дружно от 10 години. Сексът е прекрасен 2 пъти в годината, когато хормонът в действителност ни напъне. Ако ви е добре да вършиме секс 2 пъти в годината, няма проблем, само че в случай че го желаете постоянно - би трябвало ухажване. Да, това е изкуство и танц, който се танцува всякога. Докосване по рамото, целувка, нежни думи, мисли изказани на глас. Това е ухажването в главния смисъл - още веднъж се връщаме на това, че дамата желае да бъде ВИДЯНА, с цел да пожелае.

В същото време, в множеството случаи дамите не желаят да бъдат третирани като парче месо. Хоп - прииска ми се секс, гушкам те и го чакам. Ако всяко гушкане или различен тип деяние играе ролята на звънец, който наложително би трябвало да отвори вратата за секс, евентуално дамата ще стартира да заобикаля гушкането., тъй като целия развой се прескача. Пошляпването по дупето всякога, когато се разминавате, може да я подразни, тъй като виси единствено за себе си. Тя е човек, който желае да бъде мечтан, не секс играчка, чиято цел е само да прави секс.

Желанията на дамите в действителност наподобяват спорни единствено в случаите, в които ги гледаме като двуизмерна картинка. Разбира се, не всяко предпочитание предстои на осъществяване на 100%. Важното в една здрава връзка със страховит секс е да има връзка и блян нещата да се случват. Когато човек вижда възторг насреща, той самичък стартира да желае да се включи в напредването на връзката напред.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР