Хората са били предупредени, че твърде много упражнения могат да

...
Хората са били предупредени, че твърде много упражнения могат да
Коментари Харесай

Твърде много упражнения могат да изложат живота ви на риск, предупреждава сърдечен лекар - и ето защо

Хората са били предизвестени, че прекалено много извършения могат да ги изложат на риск от сърдечно заболяване, в случай че ударят пистата прекомерно мощно.

Подобряването на фитнес оказва помощ за подсилване на мускулите и костите, както и за понижаване на риска от болести, високо кръвно налягане и затлъстяване. Експерт по кардиология обаче предизвести да не се прави прекалено много в опит да останете здрави, защото това може да има резултат върху сърцата на хората. Въпреки че умерените извършения са потребни за органа, прекомерно високите равнища могат да причинят положение, известно като атлетично сърце, при което мускулът трансформира размера и формата си, което може да промени функционалността му.

Уилям Корнуел, шеф по спортна кардиология в медицинския кампус Anschutz на университета в Колорадо, сподели за LiveScience: „ Упражненията нормално се разделят на две необятни категории: динамични и статични, динамични извършения, като тичане, ски тичане и футбол изискват сърцето да изпомпва по-голямо количес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР