Хората с увреждания не искат подаяния, а възможност да дадат

...
Хората с увреждания не искат подаяния, а възможност да дадат
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Хората с увреждания не искат подаяния

Хората с увреждания не желаят подаяния, а опция да дадат своя принос към развиването на обществото.

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила след откриването на Специализиран кариерен конгрес “Равенство значи повече” среща виновния бизнес и хората с увреждания.

В него се включиха над 20 български и интернационалните организации, представляващи бизнеса в България, оповестиха от пресцентъра на партията.

Нинова поздрави президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила, столичният кмет Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си... към профила и Министерство на труда и обществената политика за самодейността.

"Това е пътят дружно да намерим правилните решения. Хората с увреждания не желаят страдание и подаяния. Те желаят да бъдат пълноценни жители, да работят, да пътуват, да дават своя принос за развиването на обществото. Ние сме подготвени да им осигурим тези благоприятни условия.

Едно общество се прави оценка и по отношението към слабите и беззащитните. Да покажем, че сме зряло общество ", уточни още Корнелия Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР