Хората с по-високи доходи в Обединеното кралство са на път

...
Хората с по-високи доходи в Обединеното кралство са на път
Коментари Харесай

Как високите данъци и ниският растеж притиснаха най-добре печелещите във Великобритания

Хората с по-високи приходи в Обединеното кралство са на път да реализират най-големия спад в разполагаемия си приход в историята, до момента в който Джереми Хънт се готви да даде бюджет за понижаване на налозите, който се надява да избави Консерваторите от изборно проваляне.

Канцлерът ще разкрие в 12:30 ч. по-нататъшни понижения на националните осигуровки в допълнение към съкращенията от близо £10 милиарда през ноември, дружно с още една година данъчни облекчения за автомобилистите и други ограничения, ориентирани към заслепение на гласоподавателите напред на предстоящите тазгодишни общи избори.

Но бавният стопански напредък, високата инфлация и растящата данъчна тежест се комбинираха, с цел да обезпечат голям напън върху виталния стандарт.

Анализ на мозъчния концерн Resolution Foundation демонстрира, че горната трета от семействата са избрани за спад от повече от 6 % в разполагаемите приходи в сегашния парламент, по-рязък спад от междинните приходи - или от най-бедните, чиито приходи са в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР