Хората решават да правят секс на първата среща, за да

...
Хората решават да правят секс на първата среща, за да
Коментари Харесай

Защо хората правят секс още на първа среща?

Хората вземат решение да вършат секс на първата среща, с цел да схванат вероятностите на връзката, споделя психотерапевтката Рейчъл Райт пред Hello Giggles.
Проучване на Lovehoney сподели, че мнозина са подготвени да се озоват в леглото с нов сътрудник още след първата среща. 53% от интервюираните признават, че просто се любуват на секса. Други 46% прибавят, че не желаят да губят време и желаят да преминат напряко към същността. Според тях това оказва помощ да се ревизира съвместимостта с колегата.
В анкетата са взели участие общо 2000 души. 60% от мъжете и 42% от дамите вършат секс още след първата си среща.
26% от интервюираните дами споделят, че сексът на първа среща е превъзходен метод за по-бързо свързване. 16% се пробват да се провиснал и да успокоят нервите си по този метод.
„ За някои хора сексът след първата среща им оказва помощ да решат дали желаят да видят индивида още веднъж “, разяснява Райт. Но и прибавя: „ За някои подобен секс е недопустим, защото се нуждаят от прочувствена връзка със полов сътрудник. “
Сред аргументите да не вършат секс на първа среща участниците в изследването показват неналичието на комфорт в компанията на чужд, нуждата да опознаят по-добре евентуалния сътрудник и страха от заразяване с полово излъчена зараза.
По-рано психоложката Бритни Блеър назова способи за възстановяване на секса, с цел да бъде избавено фамилията или връзката. Тя посъветва да се прави секс по график.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР