Хората преминават към стрийминг услуги, казват от компаниятаБизнесът с устройства

...
Хората преминават към стрийминг услуги, казват от компаниятаБизнесът с устройства
Коментари Харесай

Samsung излиза от пазара на Blu-ray плейъри

Хората минават към стрийминг услуги, споделят от компанията

Бизнесът с устройства за възпроизвеждане на физически носители е в крах (източник: CCO Public Domain)

Още един огромен производител на електроника напуща пазара на Blu-ray плейъри. Samsung не възнамерява да обновява своята линия устройства, а показаният през 2017 г . модел UBD-K8500 е последният за територията на Съединени американски щати, заяви Gizchina.

Samsung последователно ще приключи производството на Blu-ray плейъри, които поддържат резолюция 1080р и 4К. Компанията изяснява решението си с това, че хората през днешния ден се отхвърлят от физическите носители и минават към стрийминг услуги за музика и видео с висока резолюция.
още по тематиката
Корейският производител е в бизнеса с Blu-ray плейъри от 15 години. Решението на компанията да се отдръпна от този пазар няма да повлияе отрицателно на клиентите й, защото Samsung ще продължи да им оказва техническа поддръжка.

Бизнесът с устройства за възпроизвеждане на физически носители е в крах. През април предходната година, да вземем за пример, Oppo Digital публично заяви, че приключва производството на плейъри за DVD, Blu-ray и 4К дискове, както и на MP3 плейъри и слушалки.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР