Хората по морето са силно притеснени от мъртвите делфинчета, които

...
Хората по морето са силно притеснени от мъртвите делфинчета, които
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Мъртви делфинчета по морето!

Хората по морето са мощно обезпокоени от мъртвите делфинчета, които изхвърля водата. За няколко дни в разнообразни области у нас, най-много на юг, бебенца делфинчета се появиха на брега.

След като преди дни мъртви крави се появиха у нас, в този момент се хората се натъкнаха на неприятната панорама, която уплаши тях и децата им, които са на плажа в Каваци, Лозенец, Поморие и Бургас.



Мнозина към този момент са обезпокоени и от ужасяващата информация, след взривения язовир " Нова Каховка " в Украйна, като водите, идващи към нас, могат съществено да замърсят родното Черноморие.

Първите проби, които бяха взети от водите в Черно море у нас, ще станат ясни не преди 26 юни. В Украйна даже не разрешиха да се разхождат по плажовете на Одеса, които в допълнение тормози българите.



Мнозина хотелиери и отдаващи квартири чартърен у нас към този момент се оплакаха, че хората всеобща са почнали да отхвърлят резервации, защото се чака да има възбрана поради нечистата вода и у нас, да не се влиза във водата и да не могат да се ядат риба и морски блага, виреещи на наша територия.

Народът стартира да търси към този момент резервации в Гърция и Турция, колкото и да са се покачили цените и там за мощните месеци юли и август. Ресторантьорите по нашето Черноморие са обезпокоени, че слабият сезон се задава с цялостна мощ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР