Хората, пътуващи с автобусен транспорт от Брестовица до работните си

...
Хората, пътуващи с автобусен транспорт от Брестовица до работните си
Коментари Харесай

Транспортни драми с Брестовица: Автобусът за Пловдив липсва, диспечерът - закъсал е!

Хората, пътуващи с автобусен превоз от Брестовица до работните си места в Пловдив, тази заран са останали на празна спирка. Рейсът на " Хеброс бус ", изпълняващ курса, по този начин и не е пристигнал.
Прочетете още
За това алармираха поданици на Брестовица в редакцията на TrafficNews.

" Не стига, че си вършат каквото желаят с разписанията и редовността на рейсовете, ами към този момент и изобщо не идват ", разясняват хората. Хората са ужасени, че автобусния транспорт ще бъде изцяло прекратен.

Тази заран чакащите на спирката се групират и си викат таксита, само че това излиза непостижимо безценен вид за придвижване сред Брестовица и Пловдив.

" Никой нищо не ни споделя, просто стартират един по един рейсовете да отпадат ", показва гражданин на Брестовица.

Наш кореспондент се свърза с автогара " Юг " за повече информация, откъдето ни препратиха към диспечер. Жената, която не се показа, отхвърли изрично рейсовете сред Пловдив и Брестовица да са спрени.

" Нямаше рейс сутринта, тъй като е закъсал. Имаше механически проблем ", сподели тя и на въпрос дали ще се съблюдава тъй наречените краткотрайно ново разписание и ще има обслужващи курса рейсове тя удостовери, че се касае за индивидуален случай.

Припомняме, че проблеми с автобусния превоз от и за Брестовица има от седмици наред, а поданици на обитаемото място разясняват, че това попречва работното всекидневие на десетки хора.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР