Хората от край време са се доверявали на фазите на

...
Хората от край време са се доверявали на фазите на
Коментари Харесай

Предстои новолуние и ако искате най-съкровените ви желания да се сбъднат, трябва да направите нещо специалнo


Хората от край време са се доверявали на етапите на луната, с цел да привлекат в живота си разцвет и благоденствие. В това отношение новолунието е най-благоприятната фаза, защото се има вяра, че точно тогава силите се комбинират по подобен метод, че да осъществен даже и най-съкровените ни стремежи. Вярва се, че новолуние е най-хубавият интервал за пускане на нови планове и инициативи, защото тогава Луната повлиява растежа, тъй като самата тя стартира да пораства.

Новолунието е време, за формулиране на стремежи. 

Препоръчва се да запишете желанията си на лист хартия, защото по този начин им предавате по-голяма мощ.

Най-силни са първите 8 часа от началото на Новолунието, а желанията могат да се записват до 48 часа от началото на тази фаза.

След като запишете това което желаете, благодарете и си представете, че към този момент се е случило.

Новолунието подготвя и към пускане на вашите проекти. Това е най-хубавото време от месеца за оформяне на нови хрумвания и работа, както и централизация върху това, което желаеме да осъществяваме след време. Луната в Скорпион може да подтикне множеството хора да погледнат към предишното си, с цел да схванат кои модели на държание от детството да оформили характера им.

Спомени от детството могат да ви разчустват и да ви върнат години обратно в прекарвания, когато сте се чувствали обичани и закриляни. Може да почувствате потребност да простите на родителите си, на децата си и на себе си посредством връзките с тях. Новолунието подготвя и към повече сензитивност и емоционалност.

Възможно е въображението да се преплита с възприятията. Възможно е и скрити мемоари от предишното да излязат на показ през днешния ден. Денят е подобаващ да си останете у дома и да приготвите вкусни ястия. Може също да внесете промени в дома си, с цел да стане по-уютен.Желанията ви би трябвало да се отнасят само до вас и да не се пробвате да влияете на решенията и ориста на различен човек, тъй като това няма да се сбъдне. Подходящи стремежи са Искам да имам повече време за благополучие със фамилията ми. Искам с лекост да разбирам възприятията на другите. Искам да бъда изцяло щастлива в дома си.

 

За дамата

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР