Хората от Кръстава са доволни от дългоочакваните ремонти - това

...
Хората от Кръстава са доволни от дългоочакваните ремонти - това
Коментари Харесай

Борисов цял ден хвали управлението си във Велинградско

Хората от Кръстава са удовлетворени от дълго чаканите поправки - това ми дава убеденост, че сме на прав път. Това написа министър председателят Бойко Борисов в обществената мрежа фейсбук.

" Единственият метод да има съгласие сред християни и мюсюлмани е като се усъвършенства непрестанно средата на живот. Да се строят пътища и храмове, да има работни места, да има вероятност за младото потомство. Радостен съм като виждам какъв брой удовлетворени са хората в Кръстава от дълго чаканите поправки в селото. Това ми дава убеденост, че сме на прав път! ", написа още министър председателят.

" Опонентите ни безочливо лъжат хората, че новите пътища в община Велинград се вършат, с цел да обслужват мина за волфрам. Пътя го построяваме единствено и само да могат българските фамилии да се допрян до хубостта на Родопите и за улеснение на жителите на общината. Планината ще наподобява по този начин - пасища, животни и панорамни пътища ", написа Борисов.

" Строим в цяла България - " Хемус ",Европа ", " Струма " и " Ботевград - Видин ", само че не забравяме и дребните обитаеми места. Обещахме на жителите на село Грашево нов път до разклона за Велинград и Сърница и задължението е изпълнен. По 3-километровата права е положен нов асфалтов пласт единствено за 10 дни. Доскоро този път беше съвсем непристъпен за кола - тиня, дупки, наедрял трошляк ", написа министър председателят Борисов.

" Трябва да се сплотяваме, не да се разделяме. Това сподели министър председателят Бойко Борисов в диалог с жители във Велинград. Защо толкоз години не е правено? Викат за нас, че крадем, където вършим ", сподели министър председателят. Борисов сподели това по отношение на инфраструктурата в региона.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР