Хората от Изгрев са докарани до ръба на отчаянието от

...
Хората от Изгрев са докарани до ръба на отчаянието от
Коментари Харесай

Делян Георгиев: Разчитам на ясна програма и разпознаваемост сред хората в „Изгрев“

Хората от " Изгрев " са докарани до ръба на отчаянието от градежите, унищожаването на зелени площи и неналичието на детски градини. Това сподели претендентът на Българска социалистическа партия за кмет на региона доктор Делян Георгиев в ефира на Българска национална телевизия.

" В„ Изгрев " има взрив на строителството, презастроява се, уплътняват се междублоковите пространства. Това е изнервило до краен лимит локалните хора. Знам го, тъй като съм един от тях, пребивавам в „ Дианабад ", сподели Георгиев и добави, че хората са ужасно разочаровани от неналичието на системност при строителство, от неналичието на тактика.

Той посочи, че не е вярна градоустройствената политика да се строи без да се мисли за инфраструктурата. Да се вършат жилищни кооперации,а да не се вършат детски градини и учебни заведения. " Аз и екипът,с който работя, считаме за оправдано да бъде иницииран мораториум върху жилищното строителство в региона. Тъй като потенциалът от дълго време е стигнал своя лимит ", съобщи Делян Георгиев.

Кандидатът за кмет на „ Изгрев " показа две от концепциите си, които би желал да осъществя при триумф на изборите - нова детска градина и да се построи детското звено към 15-та поликлиника, защото би било добре педиатрите, които обслужват децата, да бъдат изведени в настрана крило на постройката. Той уточни, че на територията на „ Изгрев " има два огромни парка.

„ За страдание Ловният парк сега съставлява една занемарена гора. Много е мощно да го назовем парк ", безапелационен бе Георгиев и добави: " Част от Борисовата градина е на наша територия и смятам, че всички региони, които имат граница с Борисовата градина, би следвало да работят доста по-корпоративно. Това е един емблематичен парк в София. Трябва да се разсъждава изцяло. Трябва да се разсъждава на градско равнище и всички ние дружно да работим за Борисовата градина,за да бъде тя такава, каквато бихме желали да е ", уверен е претендентът за кмет на „ Изгрев ".

Според него огромен проблем за хората, обвързван с тежкия трафик и тапите, е че от кварталите „ Дианабад " и „ Изгрев " има единствено по един - два изхода към централните булеварди. Делян Георгиев показа, че е подсилен от съвсем цялата левица в регион " Изгрев " - АБВ, Георги Кадиев, партия МИР. Според него това, на което може да разчита в предизборната конкуренция, е ясната стратегия и известността, която има измежду хората от региона.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР