Хората от ДПС са български граждани и са равни с

...
Хората от ДПС са български граждани и са равни с
Коментари Харесай

Пеевски: ДПС има ясен глас. Аз съм тук да бъде чуван високо гласът на хората от ДПС

Хората от Движение за права и свободи са български жители и са равни с всички хора и те имат своето посланичество в наше лице, по тази причина са ни изпратили тук, с цел да пазиме техните ползи и по този начин ще бъде. Това изрично съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски. 

 

Сега Движение за права и свободи има явен глас и показва това, което желаят нашите хора. Аз съм тук да бъде чуван високо гласа на хората от Движение за права и свободи. И по този начин ще бъде, акцентира Пеевски. 

 

Христо Иванов постоянно е пречил Движение за права и свободи да бъде с тази демократична общественост. Исторически, знаете както беше по времето на ОДС, ние сме подкрепяли демокрацията като цяло. Демокрацията е пристигнала с помощта на Движение за права и свободи, подсети Делян Пеевски. 

 

Не може един човек да желае да изолира една партия и едни хора. За Христо Иванов, хората от Движение за права и свободи са второ качество. Това би трябвало да завърши, отсече ръководителят на  ПГ на Движение за права и свободи. 

 

Да не принизява нещата, че проблемите му са с Пеевски, прикани той. Пеевски го нямаше няколко Народното събрание, за какво тези хора не кореспондираха с Движение за права и свободи, а натикваха непрекъснато с неистини и мазане Движение за права и свободи в ъгъла, попита Делян Пеевски. 

 

Виждам, че доста ги боли за това, само че да го осъзнаят. Няма по какъв начин да се случи, съобщи той. 

 

Много го боли по тази причина Христо Иванов и НПО-тата, които съставлява и зад които стои българската олигархия. Защото Христо Иванов е дребен, сладостен прислужник на българската олигархия, който тича по офиси. Трябва да видите, кой му е номерът за бързо набиране -  най-големият  олигарх, дано той да пристигна и да  каже кой е, прикани Делян Пеевски. 

 

Неговият чичко началник, който го командва и привиква на една близка улица тук. И си го командва и си го прави каквото желае. Христо няма лична воля, виждам, че това го боли. Иска в услуга на този олигарх и на олигархията като цяло. Той обича да върви по офисите им, да се вози в колите им, да си приказва за музеи в тези коли. Това е смешно, когато седнеш с един олигарх в колата си приказваш за други неща. Като виждам по какъв начин виновен обясняваше след това защо става на въпрос, добави ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи. 

 

Христо Иванов би трябвало да разбере - няма да овладее прокуратурата, няма да овладее КПКОНПИ, няма да овладее регулаторите. България ще бъде свободна от олигархията. Това ще го направи  Движение за права и свободи, отсече Пеевски. 

 

Ако мислят, че олигарсите ще владеят България, доста бъркат. През напън, през НПО-та, през сигнали в чужбина. Знаете, мен ме омаскариха по този метод, Христо Иванов и неговия началник. Това няма да се случи, истината постоянно излиза, нещата се трансформират и в света и на всички места. Всичко ще стане ясно и лицата, които са омаскарявали хора, които са им станали жертва ще понесат своята отговорност, акцентира Делян Пеевски. 

 

Христо Иванов е подготвен с всевъзможни карти да се заиграе, тъй като би трябвало да реализира задачата на своя олигарх, който желае да владее България, сподели Пеевски. 

 

Но Христо Иванов е единствено частичка от тяхното обединяване. Аз си беседвам с другите нямам никакъв проблем. Бъдещето на ръководството не зависи от Христо Иванов, отсече Делян Пеевски. 

 

Той се надценява, подвежда ги, тъй като по от дълго време е в играта, която той счита, че добре владее или по този начин считат неговите шефове.  Просто би трябвало да разберат- времето на олигархията свърши! Вече този парламент, с тази Конституция ще работи за хората. Всички партии е редно да работим за хората. Олигарсите вън, властта в Народното събрание, а не по офиси и коли, безапелационен бе ръководителят на Движение за права и свободи. 

 

Христо Иванов да  дойде да ме огледа в очите. Той взе да си признава лъжите. Христо е от най-древната специалност, една сладка куртизанка, която лъже след това си признава, сяда по скутове, след това излиза, афектиран и ядосан, заключи Пеевски. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР