Хората от БСП, които бяха вкарани в списъка Магнитски, са

...
Хората от БСП, които бяха вкарани в списъка Магнитски, са
Коментари Харесай

Таско Ерменков за Магнитски: Това е доста удобно, когато се решава съдбата на АЕЦ Козлодуй

Хората от Българска социалистическа партия, които бяха вкарани в листата " Магнитски ", са тясно свързани с АЕЦ " Козлодуй ". В момента нуклеарната енергетика е едно от следващите полета на опълчване на изток-запад, Русия-САЩ. В този миг се удрят трима знакови лица от АЕЦ " Козлодуй ", които постоянно са защитавали тезата, че сигурността на работата на нуклеарната централа и нейната резистентност са преди всичко. Това е много комфортно, когато се взема решение ориста на АЕЦ " Козлодуй ", съобщи в " Денят стартира в Георги Любенов " Таско Ерменков от Българска социалистическа партия.

 

По думите му сега се прави опит за замяна на гориво на АЕЦ " Козлодуй " под формата на сякаш диверсификация. Според Таско Ерменков казусът е сигурността на горивото.
 
" Това е геополитически проблем. Енергийната сигурност на България не е обезпечена, в случай че смени нуклеарното гориво, защото страната ни не разполага с лицензирано нуклеарно гориво, което да кажем, че е безвредно ", добави Таско Ерменков и акцентира, че България не би трябвало да постанова нуклеарни наказания на Русия.

 

Той разяснява и вчерашния Конгрес на Българска социалистическа партия. Заплаха за Конгреса нямаше, имаше опит за изместване на акцентите. Имаше хулигани, това държание не е почтено за партиен конгрес. Саботира се работата на партията и се направиха опити за отклонение на публичното мнение от значимите проблеми към личностните. Вместо да се стартира логичен диалог за това каква нова стратегия желаеме да имаме, по какъв начин да се дефинираме като нова лява партия, съобщи Таско Ерменков.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР