Хората от Батановци се готвят за протест, ако до утре

...
Хората от Батановци се готвят за протест, ако до утре
Коментари Харесай

Готвят протест заради воден режим в Батановци

Хората от Батановци се готвят за митинг, в случай че до на следващия ден не им бъде пусната водата, те се заканиха да затворят пътя Радомир – Перник. Това стана ясно от включване онлайн с пострадалите по BTV.
Батановци е град в община Перник. Но до момента в който жителите на общината са на воден режим и въпреки всичко имат часове с вода, се оказва, че батановци са без вода от близо 10 дни.
Доставят им понякога вода с водоноска, която не става за пиянство, а е ръждива и става единствено за разчистване на банята, съгласно локалните.
" Още преди година предупредихме, че има заплаха градът да остане без вода, само че ВиК не взе никакви ограничения. Водният режим, натрапен на Перник, не се съблюдава и хората непрестанно са без вода ”, твърди кметът на Батановци Радослав Петров.
Очаква се през днешния ден да бъде определен нов шеф на пернишкото ВиК. Отстраняването му основава спомагателни компликации в сдружението, не че преди този момент са били добре проведени, само че това сътвори спомагателен безпорядък, разяснява и кметът на Перник Станислав Владимиров. Какво сподели той пред Аctualno.com за водния режим и виновниците за него можете да прочетете в ТАЗИ СТАТИЯ.
Кметът на Перник прикани и новия регионален шеф – Емил Костадинов, да се появи измежду хората в региона. „ Още не сме му видели очите, разбрах, че си е нарпавил селфи на язовирната стена. Надяваме се, да няма да му би трябвало доста време да се учи ", сподели Владимиров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР