Хората около мен пищяха. Целият ми живот мина като на

...
Хората около мен пищяха. Целият ми живот мина като на
Коментари Харесай

Безкрайно Тъжно, Дълбоки Съболезнования. Джино С Разтърсваща Изповед За Смъртта На Най-Близък И Ада На Катастрофата

Хората към мен пищяха. Целият ми живот мина като на филм. Нямаше болежка, а кракът ми беше на половина. Животът ми се промени тогава. Болката не може да ме уплаши. Най-тежко ми беше тогава да виждам, че фамилията ми страда, че не може да ми помогне. Досега съм претърпял 19 интервенции. 6 месеца бях всеки ден на морфин и не приличах на човек ", призна Бианкалана. " Винаги виждам положително и се пробвам да пребивавам и да блъскам напред ", съобщи Джино. " Не бяхме подготвени татко ми да почине. Беше доста млад. Той е моят воин и постоянно ще бъде ", съобщи Джино и се разплака.

" Сърцето му просто спря. Щастлив съм, че просто не се е мъчил. Говореше с майка ми по телефона и внезапно изпусна телефона и умря. Аз бях в България, като се е случило. Като ми споделиха всичко спря. Бях се отказал от всичко. Никога той не е желал нищо от мен, а единствено да се грижим добре за майка ми. Аз съм дал дума и ще го извърша. Тя ще е окей ", зарече се още веднъж той.

" Бяха скрили от мен, че 3 дни преди да почине е бил в болница. Мислех си, че съм мощен, само че майка ни ни носи на ръце. Тя се държи поради нас. Не съумях да кажа на татко си доста неща - той беше най-близкият ми другар, моят воин. Яд ме е, че той не познава индивидът, който обичам. Той постоянно е желал да имам човек до себе си, като приятелката ми ", продължи да приказва през сълзи риалити героят. " Ако имам още минута повече с татко ми, ще му кажа, че се гордея с него и в никакъв случай няма да не помни това, на което ме е учил. Той е популярен за мен. Бих му споделил, че го обичам и желая да ми елементарни ", сподели той и заплака с глас пред Мон Дьо.

" Сигурен съм, че баща ми изпрати Кристиана. Това момиче ми даде мощ и метод да продължа напред. Тя постоянно ме схваща, дори да не съм прав. Всичко неприятно, което ми се случи, в този момент ми се случва тъкмо толкоз хубаво. Това е ангелът, който ми е изпратил баща. Тя е обективна и ми припомня за него ", призна Джино. " Като я видях за първи път, знаех, че тя е моят човек. Никога не съм обичал по този начин. Виждам живота си с този човек и с никой различен. Тя за мен сега е всичко ", добави той.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР