Хората очакват нормалност и стабилност и кабинет, който да се

...
Хората очакват нормалност и стабилност и кабинет, който да се
Коментари Харесай

Манолова: В първия предложен кабинет се виждаха свързаности с ДПС

 " Хората чакат нормалност и непоклатимост и кабинет, който да се заеме с техните проблеми. Ще подкрепим кабинет, за който отговорност поема партия на смяната - " ИТН " (ИТН) ", това сподели ръководителят на парламентарната група на " Изправи се БГ! Ние идваме! " (ИБГНИ) Мая Манолова след консултациите с президента Румен Радев.

 

" Ще настояваме за нашите цели да станат част от програмата на идващото държавно управление. Такова е упованието и на хората. Това са повишение на приходите, преизчисляване на пенсиите, поддръжка за бизнеса, същинска правосъдна промяна, проверка на досегашната власт ", сподели тя.

" Публикувано във обстоятелства.бг:Условието за поддръжка на възможния кабинет на Има Такъв Народ от страна на " Изправи се БГ! Ние идваме! " е, ако ГЕРБ и Движение за права и свободи нямат присъединяване в него. В първия препоръчан кабинет се виждаха свързаности с Движение за права и свободи Не претендираме за постове и позиции. Очакваме препоръчаните лица да могат да изпълнят амбициозната акция, за която ние настояваме ", добави още ръководителят на групата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР