Хората очакват да има правителство, но правителство на всяка цена

...
Хората очакват да има правителство, но правителство на всяка цена
Коментари Харесай

Румен Гечев: Не може да се формира ново управление без БСП

Хората чакат да има държавно управление, само че държавно управление непременно не може да има. При това развиване на нещата, вървим към връщане и на третия мандат и да се отиде към предварителни избори. Това предвижда в студиото на депутатът от ПГ “БСП за България” Румен Гечев - член на парламентарната комисия за бюджет и финанси.

“Без ГЕРБ трите нови партии дружно с Движение за права и свободи вършат 122 гласа, а с 122 гласа не може да се ръководи страната - официално са задоволително, само че в действителност не са. Другият вид трите нови партии да ръководят е с поддръжката на Българска социалистическа партия - това е обикновената аритметика, няма различен шанс”, пресметна той.

Според него поръчките на новите партии, че няма да ръководят със “системните партии”, подсказват липса на политическа зрялост или “тези, които стоят зад тях, им дават неприятни съвети”.

“Те не могат да образуват никакво ръководство на България без Българска социалистическа партия и като не желае, ние сме подготвени да отидем на нови избори”, безапелационен беше Гечев.

Той акцентира, че социалистическата партия в Народното събрание е “там, където е нейната стратегия и са нейните избиратели”. Новите партии не желаят систематичните, само че те самите не се желаят и една друга - “те имат жестоки противоречия”, продължи Гечев.

“В Народното събрание текат процеси, които не вдъхват вяра, че може да се образува някакво рационално управление”, заключи той.

Какво още разяснява депутатът от ПГ “БСП за България” вижте във видеото!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР