Хората обичат да са в компанията на приятели със страхотно

...
Хората обичат да са в компанията на приятели със страхотно
Коментари Харесай

Какъв е коефициентът ви на хумор според вашия зодиакалния знак

Хората обичат да са в компанията на другари със ужасно възприятие за комизъм, които могат да развеселят всички със своето положително и занимателно отношение.
Овен
Те са много саркастични и хората от време на време даже не схващат шегите им. Чувството за комизъм на Овена е комплицирано и те от време на време могат да станат в действителност подли на моменти, единствено с цел да се възползват от обстановката. Те се смеят, като че ли за последно, макар че никой различен няма да се причисли към тях.
Телец
Телците имат неприятно възприятие за комизъм, което най-често е обвързвано със полови подмятания. Най-вероятно ще се смеете на техните смешки, само че вътрешно ще се страхувате, че другите могат да ви осъдят. Този знак ще продължи да си прави мръсни смешки, тъй като те не могат да измислят нищо друго.
Близнаци
Те се смятат за най-хубавите комици измежду всички зодии. Близнаците имат гений да трансформират ужасните неща в занимателни по метод, по който никой не се усеща трагичен.
Рак
Те са доста прочувствени, тъй че не са склонни да вършат доста смешки. Чувството за комизъм на раците въобще не е толкоз смешно за другите.
Лъв
 Вицове за положително въодушевление и доста усмивки Вицове за положително въодушевление и доста усмивки
Всички обичаме да се смеем и да носим усмивка на лицата си, а това има най-често откакто сме чули някоя хумореска. В тази публикация сме под...
Хората от този знак са по природа очарователни и това качество е ода за невероятното им възприятие за комизъм. Лъвовете знаят по какъв начин да привлекат вниманието на другите по най-хубавия метод и това включва описване на най-хубавите вицове.
Дева
Девите са невероятни перфекционисти, само че сигурно знаят по какъв начин да се смеят. Твърде евентуално е да се смеят на вас, а не с вас.
Везни
Везните се сдържат малко, когато става въпрос за шерване на куци смешки. Те се опасяват, че ще наранят нечии усеща. Но в случай че ги насърчите да споделят шегите си, те сигурно ще продължат.
 Истински комици! 5-те зодии със ужасно възприятие за комизъм Истински комици! 5-те зодии със ужасно възприятие за комизъм
Чувството за комизъм е качество, което се прави оценка съвсем колкото златото. Сами сте очевидци по какъв начин в една компания всички се стремят да са м...
Скорпион
Никога не би трябвало да се смеете на Скорпион, тъй като може да не знаете какво следва. Скорпионите са занимателни и от време на време могат да се майтапят, макар че шегата може да не е смешна.
Стрелец
Определено можете да разчитате, че Стрелец да бъде комедиант. Шегите им може да не са безусловно занимателни постоянно, само че те обичат да веселят хората.
Козирог
 Най-добрите вицове, които да върнат усмивката ви Най-добрите вицове, които да върнат усмивката ви
Време е за смях. Това е най-хубавото лекарство. С него може да се отърсите от неприятните мисли, напрежението, да забравите паниките най-малко за...
Въпреки че този знак може да наподобява неразговорлив, те в действителност са доста остроумни. Шегите им са саркастични, само че тях  не ги интересува дали някой ще се обиди. Те изискват аудиторията им да бъде необятно скроена, вместо да съди въз основа на казаното от тях. Ако преминете около това, ще намерите шегите му за много занимателни.
Водолей
Те просто обичат да бълват смешки! Водолеите са и най-хубавите шегобийци, защото са в действителност изобретателни. Те постоянно имат позитивно отношение към живота и това се отразява на шегите им. Но от време на време те могат да се трансфорат в обидни, като наскърбяват други.
Риби
Те са едни от най-щастливите хора в зодиака. Рибите желаят да се смеят от самото начало, най-много тъй като постоянно са щастливи. Ако желаете добър, занимателен събеседник, прекарайте известно време с Риби.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР