Хората не вярват на ГЕРБ. Не вярват и, че дори

...
Хората не вярват на ГЕРБ. Не вярват и, че дори
Коментари Харесай

ОФИЦИАЛНО: Няма коалиция, хората не вярват на ГЕРБ

Хората не имат вяра на ГЕРБ. Не имат вяра и, че даже Политическа партия да им каже какво би трябвало да се направи, с цел да стане тази страна по-добра, те ще го свършат. Това сподели депутатът от " Продължаваме промяната "   Даниел Лорер пред Би Ти Ви.

Първата политическа мощ пристигна без домашно, добави той.

Имаме единствено едно ясно условие към срещата тази седмица - каквото се приказва, да се отговори намерено, изясни Лорер във връзка на срещата сред двете партии на следващия ден.

В Политическа партия има разнообразни отзиви, само че преобладаващото болшинство споделя, че коалиция с ГЕРБ не може да има. За нас ръководство на малцинството е единственият вид в този парламент. Ще чувате от нас разнообразни отзиви, само че решението на партията ще бъде едно, увери той.

Ще приказваме с тях за политики и дали ще могат да сглобят коалиция без нас, сподели Лорер.

Подкрепа за първия мандат на ГЕРБ е изключена. Те са на ход да сглобят държавно управление и е време да го създадат. Не знам за какво се крият зад договаряния с нас, добави той.

Пазаруването на депутати е компетентност на ГЕРБ. Ние не сме пазарували. Тези, които застанаха до нас, са с нас и до ден сегашен. Тези хора взеха решение, че няма да останат в Има Такъв Народ и очевидно имат добър политически нюх, сподели той във връзка на отделилите се от партията на Слави Трифонов, които в този момент са депутати от Политическа партия.

А на въпрос за какво в Политическа партия се разделиха на гласуването дали да се купят още осем изтребителя Ф-16, Лорер сподели: Това е по-скоро изключение, а не предписание. Ние сме за модернизацията на българската войска. Основният проблем, който част от членовете ни видяха е къде са самолетите. Предплатихме първите самолети преди да ги забележим, и ние искахме да знаем дали няма по какъв начин да се контракти по-добро заплащане.

Относно концепцията за президентска република, Лорер сподели, че с нея водачът на ГЕРБ Бойко Борисов се пробва да плаши, а въпреки това му е забавен този вид, тъй като " що да не е той един ден всесилен ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР