Хората не трябва да разчитат на бюджета за ръст на

...
Хората не трябва да разчитат на бюджета за ръст на
Коментари Харесай

Може ли да има увеличение на заплатите без да се вдигат данъците?

„ Хората не би трябвало да разчитат на бюджета за растеж на приходите, а на себе си “, съобщи в „ Тази заран “ ръководителят на АИКБ Васил Велев.

„ Бюджетът заплаща на 450 000, които зависят от него. Това не са единствено държавна и локална администрация “, уточни президентът на КНСБ Пламен Димитров.По думите му проектобюджетът се вмества в 2,5% недостиг на касова основа, което значи повече данъчни проходи. Според него се орязват разноските, които са надути.

„ Като цяло не е толкоз комплицирано да се върже този бюджет. Имаме две искания. Първо, дивидентът, който на 100% желаят и към този момент има предписание да се вземе от държавната енергетика, което ще я обезкърви и ще я направи невероятно да се осъществят основни планове “, сподели той.

От своя страна Васил Велев акцентира, че бюджетът е подготвен, само че е значимо да се извърши.

„ Отчитаме следващ месец спад на промишленото произвеждане на годишна база. Този път приходите са планувани с напрежение, не е с запас, с цел да е елементарно за осъществяване. Главната цел е реализирана - 3% недостиг без смяна в налозите “, сподели Велев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР