Хората не са обезкуражени, но може би са уморени. Но

...
Хората не са обезкуражени, но може би са уморени. Но
Коментари Харесай

Мануела Малеева: Управлявашите се държат като недосегаеми, но са все по-притиснати

Хората не са обезкуражени, само че може би са изтощени. Но машината се задейства. Няма връщане обратно. Натискът ще е всеки ден. Един другар ми сподели, че колкото повече стоят ръководещите, толкоз повече нелепости правят и хората повече ще се бунтуват. Управлявашите се държат като недосегаеми, само че са все по-притиснати. Това съобщи пред bTV шампионката Мануела Малеева.
Днешният митинг е с ясна цел - събаряне на държавното управление и събаряне на основния прокурор, безапелационна бе тя.

Думите на Борисов значат, че аз съм мафия, дебелак и какво и не още. А в действителност крадецът вика дръжте крадеца. За мен е обидно, да се обръща към мен по този начин, съобщи тя.

Нещо по-лошо от това, което е сега, не може да се случи. С прилепяне ще се опитаме да има почтени избори. Вчера господин Борисов загатна, че нямало други, които не могат да ръководят. Но на площадите са тези, които не могат да лъжат и крадат. Това ръководство доста краде, стига толкоз, изясни Малеева.

Видях на Росенец, по какъв начин с кордони полицията пропуща едни, не пропуща други. Видях какво е пристанището на Сарая. Върнах се на Росенец преди четири дни. В Сараите няма живот, никой не пази нищо. Тези недосегаемите, които още ни ръководят, просто ги няма. Притискаме ги по този начин, че към този момент предават парченце земя, парченце бряг, което спечелихме. Така ще си върнем и останалата част от страната, напомни шампионката.

Притесняваме желанието на ГЕРБ да вършат нов избирателен кодекс и нови изборни правила. Целта им е отново да бетонират властта си, сподели още тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР