Хората на Румен Радев и провокатори на Васил БожковВасил Крумов

...
Хората на Румен Радев и провокатори на Васил БожковВасил Крумов
Коментари Харесай

Провокатори на Васил Божков опитаха да окървавят протеста

Хората на Румен Радев и провокатори на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от - Черепа пробваха да окървавят митинга, осведоми Блиц.

Те са били инструктирани да нагнетят напрежение и да усложнят ситуацията. Митингът на ГЕРБ потегли към Орлов мост по бул. "Дондуков ", в това време тълпата събрана от президента потегли по жълтите павета в същата посока. Чуват се пукоти. Протестиращите в поддръжка на Румен Радев започнаха да мятат бутилки по служителите на реда. В същото време от ГЕРБ приканиха последователите им да не се поддават на провокации.

ГЕРБ: Ултраси и платени провокатори нападнаха симпатизантите ни

Създаде се напрежение към Софийския университет и Националната библиотека, част от протестиращите на страната на Румен Радев, на тичешком се насочиха към рейсовете, които би трябвало да ги извозят. Блокираха придвижването към университета. Хората блъскат рейсовете и ги замерват с бутилки, стигна се до конфликти сред протестиращи и полицията.

Единият от тях опита ритна служител на реда, от самото начало униформените се държат встрани и опитваха да не се поддадат на напрежението. Вече има двама задържани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР