Хората на протеста бяха поне четири пъти, ако не и

...
Хората на протеста бяха поне четири пъти, ако не и
Коментари Харесай

Протестиращите бяха 4-5 пъти по-малко от заразените само вчера

Хората на митинга бяха най-малко четири пъти, в случай че не и пет, по-малко от инфектираните единствено през вчерашния ден, тъй че дано всеки, като член на обществото, да поеме своята отговорност. Това разяснява в коридорите на Народното събрание зам.-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин.

По думите му краткотрайният дискомфорт си коства, тъй като спасяваме човешки животи. Нормално е хората да стачкуват, добави той.

Вигенин акцентира, че на този стадий не е измислено по-добро решение от документите. Когато експертите кажат, че нещо друго работи по-добре, с две ръце ще поддържа това, сподели той. И акцентира, че в настоящия миг в своята цялост ограниченията целят да се понижи скоростта на разпространяване на инфекцията, която очевидно не може да бъде спряна, тъй като здравната ни система " е унищожена заради ред аргументи, които не са в следствие от дейностите на сегашните ръководещи ".

Трябва да се опитаме да понижим натиска върху лечебните заведения, върху лекарите, прикани Вигенин, тъй като, счита той, в случай че наклонността продължава, скоро ще забележим подиуми, в които хората няма да има по какъв начин да бъдат настанени в лечебните заведения. Не става въпрос да сътворяваме суматоха, само че са нужни устойчиви ограничения, които да дадат резултати, акцентира зам.-председателят на Народно събрание.
 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР