Хората на лидера на ПП Има такъв народ уважиха поканата

...
Хората на лидера на ПП Има такъв народ уважиха поканата
Коментари Харесай

Дясната ръка на Слави се появи пред президента с маска Мутри вън

 Хората на водача на Политическа партия " ИТН " почетоха поканата на президента и дойдоха на " Дондуков " 2, с цел да вземат участие в проведените от него съвещания по отношение на провеждането на парламентарните избори във време на пандемия.

В срещата участваха двама от сценаристите му –Тошко Йорданов и Филип Станев. Трифонов не се появи на консултациите. Тошко Йорданов цъфна на срещата с маска, на която е изписано " Мутри вън ", осведоми Блиц.

Същият девиз издигна президентът при започване на митингите против държавното управление.

Още на старта двамата не пропуснаха да се подмажат на Радев, като му пожелаха здраве и триумфи през новата година, както и да останел мощен и да не се предава. Те бяха на мнение, че президентът е този, който би трябвало да насрочва датата за изборите.

" Вие сте президентът и вие решавате датата. Ние ще се съобразим с всяко ваше решение ". После споделиха, че единствената им паника е, че изборите ще бъдат правени от ръководещите и надали ще бъдат почтени.

Веднага по-късно Радев изгони медиите и съобщи, че срещата ще е на закрити врата, което се случва за пръв път от началото на консултациите. След хората на Слави, президентът ще се срещне с Христо Иванов, а най-после - с Мая Манолова и " Отровното трио ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР