Хората на Кирил Петков са склони да направят компромис с

...
Хората на Кирил Петков са склони да направят компромис с
Коментари Харесай

Каракачанов: Хората на Кирил Петков са склони да направят компромис с Македония

Хората на Кирил Петков са склони да създадат компромис с Македония, тъй като нямат твърда позиция по тематиката. Коалицията също би направила компромис. Това сподели Красимир Каракачанов е ефира на бТВ.

Причината да мисли по този начин, водачът в оставка на Вътрешна македонска революционна организация, е съветничката на Кирил Петков - Весела Чернева, която няма твърда позиция, както те са имали по тематиката, когато са били на власт.
Коментар №1 на седмицата: Слави да изтъргува бенда, песните и дуета с Криско
Публикуваме най-четените и харесвани мнения тази седмица. Този коментар събра над 10000 ваши прочитания в Actualno.com.Преди година...
Прочети повече
Бившият министър на защитата чака на съвещанието на Консултативния съвет за национална сигурност на 10 януари да се удостовери решението на България от 2019 година Вътрешна македонска революционна организация в същия ден ще провеждат спокойно събиране пред Президентството, тъй като не желаят сътрудници от непознати страни да ползват напън на решенията в политиката на Кирил Петков.

По думи на Каракачанов се усеща двоен стандарт от Съединени американски щати и Европейски Съюз по отношение на България. Преди съвсем 5 години се е подписал контракта сред България и Република Северна Македония, само че интернационалният контракт не се извършва от страна на съседите ни. Поради тази причина би трябвало “да се натисне ” Северна Македония, тъй като тя извършва проблеми, съгласно Каракачанов.

Лидерът в оставка споделя, че би трябвало да има смяна на езика на омразата от Северна Македония по отношение на нас, както и нова просветителна система, която води към ненавист. Най-малкото, тъй като съгласно Каракачанов, ние сме първите причнали Република Северна Македония.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР