Хората му ръкопляскаха като на концерт на Лили Иванова. С

...
Хората му ръкопляскаха като на концерт на Лили Иванова. С
Коментари Харесай

Протестите: Ден 74 - Ръкопляскаха на Борисов като на концерт на Лили Иванов

" Хората му ръкопляскаха като на концерт на Лили Иванова. " С тези думи на " Отровното трио " стартира в София. С риск да обидят примата на българската сцена, недоволните показаха, че тя най-малко печели аплодисменти с гения си, а Бойко Борисов с парите на хората. И още - той дава обещание да построява пътища в забравени от Бог места, още веднъж с национални пари. Не на последно място показаха, че Борисов няма да се задържи толкоз дълго време на българската сцена, колкото Лили Иванова.
" Ние ще бъдем тук и няма да си тръгнем. Страхът напуща територията на България и Вие напускате властта, Борисов ", споделиха протестиращите. Жена пък прикани и по-възрастните хора да отидат на 22-ри септември в София, с цел да " довършим работата си от 1989 година ". Тя моли и младите да убедят родителите и околните си и всички да дойдат в столицата на 22-ри септември, с цел да " извоюваме независимостта си от мафията, тъй като мафията трансформира родината ни в кочина ". Тази вечер в София още веднъж се бяха събрали стотици. Те организираха обичайното си шествие на фона на викания за " Оставка! ".
 Протестиращите като проведена незаконна група Протестиращите като проведена незаконна група
Ето комплициране - министър председателят съобщи, че на площада стачкува мафията против държавното управление. Това е изненада, изключително за човек, който е бил...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР