Хората можем да бъдем наистина жестоки и то още от

...
Хората можем да бъдем наистина жестоки и то още от
Коментари Харесай

Направи го: Виктория от "Ергенът" каза истината за клепача си!

Хората можем да бъдем в действителност жестоки и то още от деца. Доказателство за това са и Милена Соколова, и Виктория Асенова от " Ергенът ". На първата са се присмивали и са смазали самочувствието още в началното учебно заведение, а на втората цялата мрежа се скъса да прави мемета и да се подиграва.

Като цяло, фотосите на Виктория, наречена Цър Пър, са главно с два акцента - или ще натъртват на повехналата й кожа, осеяна с петна от пъпки, или ще дебнат, с цел да уловят оня миг, в който едното й око е отворено, а другото не.

Асенова наподобява необичайно, а мнозина я назоваха " бангьоз " и още ред неприятни неща. Ето че тя най-сетне проговори, само че дали сподели истината?!...

Според осведомени, казусът на Викито е по този начин наименуван " ленив клепач ", който е очевидно по-отпуснат, мускулите му не работят толкоз добре, колкото на другия и затова очите реагират друго във времевия интервал.

По думите на Асенова обаче това не е по този начин, ами тя просто обичала да " намига ", да си затваря едното око, когато се майтапи или се вълнува от нещо. " Нямам други кахъри, това си ми е табиет ", споделя Цър Пър, само че потребителите не й имат вяра.

Колкото до развиването на връзките й с Алек Младенов, занапред ще забележим дали ще им се получи...

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Алек Младенов Виктория Асенова Ергенът Цър Пър Милена Соколова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР