Хората може да загубят разсъдъка си заради мощен съвпад на

...
Хората може да загубят разсъдъка си заради мощен съвпад на
Коментари Харесай

Астролог и физик: До Нова година е повишен терористичният риск, възможни са тежки пътни катастрофи

Хората може да изгубят разсъдъка си поради мощен съвпад на Хермес, Афродита и Хадес. В дните до 3 януари са вероятни произшествия и изява на неестествена половост по незаконен метод, предизвестява известният астролог и физик Филип Филипов, който предсказа терористичния акт на бургаското летище и земетресението в Перник месеци преди тези събития да станат факт, написа Флагман бг. 

 

„ В интервала 26.12-3.01 протича извънредно мощното тройно комбиниране на Меркурий във фазовото му лице на Хермес, с Венера, изявяваща се като Афродита, и Плутон, който носи името на владетеля на подземния свят - Хадес. Това комбиниране, провокира мощни страсти, екзистенциални прекарвания и даже може да предизвика половата сила в хората “, написа астрологът във Facebook. 
 
„ Интересен миг е фактът, че Меркурий на 26.12 залезе и стана незабележим и се готви да стане стационарен и след това назадничав, като това, когато протича наоколо до Плутон, символизира слизането на Хермес в Невидимия свят и приемане от Хадес на значимо известие “, прибавя той.

 

„ Това значи, че мозъкът и интелигентността ще получат значими задания да осмислят някакви комплицирани процеси в подсъзнанието, невидимото и отвъдното.

 

Тъй като Венера също е намесена в нейната доста нежна и млада форма, на скоро показала се Афродита, това може да сътвори както краткотрайна загуба на разум и впускане в интензивни любовни безразсъдни прекарвания, по този начин и търсения на сърцето на изгубената ярка разумност “, изяснява Филипов.  

 

„ Това е доста потребно за развитите в психическо отношение хора, тъй като основава нови и забавни опитности, само че въпреки това е рисково за сензитивните и нестабилните хора, тъй като може да се стигне до крайности в деянията “, предизвестява той.

 

„ На световно равнище, това може да провокира трендове към произшествия, неразумни изявления на хора, изява на неестествена половост по незаконен метод и крайности в деянията на обществени персони “, акцентира астрологът. 

 

„ За страдание, това е моделът показващ, че потреблението на оръжия с голяма разрушителна мощност се покачва доста. Повишен е терористичният риск и са вероятни редица неприятни събития от катастрофичен, взривоопасен и незаконен проект “, прибавя той.

 

Според него е повишена в този интервал и сеизмичната интензивност до степен Жълто, като метеорологичните условия ще минават през внезапни промени.

 

Важни процеси, свързани с дълбините на Земята ще се проявят интензивно сеизмично, вулканично и общо енергийно, като са вероятни и мощни геомагнитни стихии, изяснява Филип Филипов.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР