Хората, които ще се впуснат в изкачването на най-високата планина

...
Хората, които ще се впуснат в изкачването на най-високата планина
Коментари Харесай

„Идиоти“ критикувани за изкачване на връх Сноудън по джапанки и къси панталони, тъй като експертите издават строго предупреждение

Хората, които ще се впуснат в изкачването на най-високата планина в Уелс, са предизвестени да се обличат уместно след поредност от произшествия.

Някои туристи бяха видяни да изкачват Yr Wyddfa (Snowdon) с всевъзможни несъответствуващи облекла, в това число ходещи по джапанки и маратонки, до момента в който един мъж по къси панталони превъзхожда многото, когато пресича Crib Coch, носейки сандали и стискайки пластмасов магазин чанта.

Видеоклип, споделен в TikTok през февруари 2024 година, демонстрира големи опашки, чакащи да стигнат до върха. Човекът, снимал видеото, написа върху него: „ Когато стигнеш върха на най-високата планина в Уелс и го споделиш с 3000 души, обути в маратонки... “

Планината е покрита със сняг и постоянно потопен в мъгла през зимата, което значи, че катерачите би трябвало да се грижат по пътя нагоре. През 2021 година планинският избавителен екип на Llanberis предизвести хората да носят подобаваща екипировка, откакто виждат група, изкачваща се в планината с обувки на обувки.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР