Хората, които ще дойдат на плажа в Росенец, в никакъв

...
Хората, които ще дойдат на плажа в Росенец, в никакъв
Коментари Харесай

Христо Иванов пита община Бургас защо ограничават достъпа им до Росенец

Хората, които ще дойдат на плажа в Росенец, никога да не се подават на провокации . За това прикани ръководителят на " Да, България " Христо Иванов, който също е в региона.

След като той, Ивайло Мирчев и други жители бяха спрени от полицията да доближат до плажа на към километър преди него, доста деятели се запътиха към община Бургас да желаят пояснение за какво са спрени .

Традиционната преграда преди резиденцията на Доган беше сменена от ограда с надпис " Строителен обект ", а самият плаж и резиденцията са цялостни със симпатизанти на Движение за права и свободи с шапки с партийното лого.

Иванов акцентира, че по този метод се основават предпоставки за конфликт сред подкрепящите Ахмед Доган . Той уточни обаче, че имат позволение и са пуснали съобщение за провеждането на акцията " Масово вървене на плаж ".

Вчера не са получили информация от полицията, че ще има и друго събитие тук, акцентира Христо Иванов. Той съобщи и, че е разговарял с кмета на Бургас Димитър Николов, от който е потърсил подпомагане за отбягване на насилието.

Според Иванов сега " Българската страна още веднъж е впрегната в отбрана на почетния ръководител на задкулисието " и това, което се прави от органите - на Министерство на вътрешните работи и на локалните управляващи е " рецепта за етническо напрежение " . Дали на този декор на предизвестията от през вчерашния ден, те остават единствено " предсказване " или са просто основаване на условия.

По информация на БТВ, откакто община Бургас не дава отговори, деятелите имат желание да блокират пътя Бургас - Созопол.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР