Хората, които се събраха сутринта на плажа Пиърпонт в град

...
Хората, които се събраха сутринта на плажа Пиърпонт в град
Коментари Харесай

В някои части на Калифорния остават високи предупреждения за сърф, тъй като океанските условия започват да се успокояват

Хората, които се събраха сутринта на плажа Пиърпонт в град Вентура, с цел да гледат бурните води, бяха предизвестени да не излизат оттатък огромния пясъчни берми, които бяха сложени в петък, с цел да защитят крайбрежните домове, и чиновниците затвориха някои улици.

Кметът на Вентура Джо Шрьодер назова сърфирането тази седмица „ изключително събитие “, сходно на което не е виждал преди в 14 години живот в града.

Говорителят на пожарната Анди ВанСайвър сподели, че в събота няма известия за вреди или пострадвания, само че предизвестието за евакуация ще остане в действие, до момента в който вълните се отдръпват. По-рано през седмицата управляващите избавиха осем души, ранени от прибоя.

На други места по крайбрежието на Калифорния наводненията доведоха до затваряне на някои улици и велосипедни алеи. Предупреждението за мощен сърф в региона на залива на Сан Франциско беше намалено до целесъобразно, като Националната метеорологична работа заяви, че височината на вълните е намаляла.

Някои сърфисти се възпо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР