Хората, които се подготвят за празниците тази година, трябва да

...
Хората, които се подготвят за празниците тази година, трябва да
Коментари Харесай

Пълен списък с паспортни правила за TUI, easyJet, Jet2, Ryanair и British Airways

Хората, които се приготвят за празниците тази година, би трябвало да знаят другите паспортни правила на другите самолетни компании, преди да летят, в това число Jet2, Ryanair, TUI, easyJet и British Airways.

Откакто Обединеното кралство напусна Европейския съюз, притежателите на английски паспорти подлежат на по-строги правила във връзка с техните документи за пътешестване. Много от тези, които се разминават с новите правила за пътешестване, се оказват блокирани от пътешестване и губят от скъпа отмора.

Освен че техните национални правила, които би трябвало да следват във връзка с издаването и датата на приключване, са малко комплицирани - което обяснихме по-рано - самолетните компании имат характерни обръчи, през които молят пасажерите да преминат, преди да могат да летят, заяви Birmingham Mail.

Разглеждаме някои от насоките, издадени от най-големите самолетни компании в Обединеното кралство, в това число какво можете да очаквате, когато преминавате през паспортен надзор - вижте управлението п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР