Хората, които създадоха проблема с тока сега предлагат решение. ГЕРБ

...
Хората, които създадоха проблема с тока сега предлагат решение. ГЕРБ
Коментари Харесай

Мая Манолова: Ще ни залее социално цунами, нуждаем се от нов социален проект

Хората, които сътвориха казуса с тока в този момент оферират решение. ГЕРБ извадиха църквите, манастирите и обществените домове на свободния пазар, в следствие тока за небитовите консуматори бе фрапантно нараснал. Този проблем би трябвало да се реши. Те би трябвало неотложно да се върнат на остарелия режим. Това съобщи водачът на "Изправи се БГ! Ние идваме!  Изправи се БГ! Ние идваме! Изправи се.БГ е гражданска платформа с ръководител Мая Манолова. Манолова е безапелационна, че " в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ В ХХI век да стартира да гасне уличното осветяване след 20:00 часа е обезпокоително. След това може да стартира и токът в домовете на хората. Хората имат проблем да си платят тока, парното и питателните артикули. Хората към този момент живеят ден за ден. Изправени сме на обществено цунами “, предизвести тя.

Манолова не спести рецензии и на ръководещите: „ Властта не се занимава в паниките на хората. Няма страна в Европа, която да не се зае с незабавна отплата, с цел да не основават такива тежки несъответствия в областта на енергетиката “.

„ Беше осъществена смяна в КЕВР. Сега новото управление встъпва с доста по-голям бюджет. Може би би трябвало да платят изгубени каузи, свързани с Ковачки. Може би вършат опит да заплащат през КЕВР, с цел да не събират спомагателни пари от хората “, позволява водачът на "Изправи се БГ! Ние идваме!  Изправи се БГ! Ние идваме! Изправи се.БГ е гражданска платформа с ръководител Мая Манолова. Манолова е безапелационна, че ".

„ Не е обикновено първият законопроект да се занимава само със състава на КЕВР. Можеше да се дефинират енергийно бедните и те да бъдат подкрепени или да се подкрепи бизнесът. Може да има преференциална цена за семействата до избран предел. Друго, което може да се направи е от енергийния микс на АЕЦ „ Козлодуй “ да се пренасочи евтиния ток към вътрешния пазар, вместо да се натрупат свръхпечалби “, предложи.

По думите ѝ над милион български пенсионери са ощетени от общественото министерство и Национален осигурителен институт. Кой мисли за работещите небогати, които на всеки 100 лв. труд, заплащат 53 лв. на страната?

„ Ние сме на ръба на кратер, от който ще изригне вулкан от обществени проблеми. Има потребност от нов обществен план, който да отбрани хората. Водят се диалози сега. В него ще се включат разнообразни обединения. Аз няма да съм лицето му. Търси се необятно обединяване. Българска социалистическа партия не са мотор на тези процеси “, разкри тя по отношение на новия политически план.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР