Хората, които са вътре в избирателните секции и ще посрещат

...
Хората, които са вътре в избирателните секции и ще посрещат
Коментари Харесай

Д-р Симидчиев обясни защо хорото на Йордановден може да се окаже фатално!

Хората, които са вътре в изборните секции и ще посрещат гласуващите, се подлагат на максимален риск. Това сподели за Нова тв пулмологът доктор Александър Симидчиев по отношение на вчерашната му среща с Румен Радев във връзка подготовката за изборите.

По думите му ще се вземат ограничения. Единият вид е да се предложи хора с постинфекциозен или постваксинален имунен отговор да посрещат хора в изборните секции.

"Ако имаме време да подготвим изборния развой, може да се отговори съответно. Доколкото знам, ваксини има поръчани за цялото население. Единствено скоростта, с която ще се имунизират хората, е неразбираема ", сподели още той.

Относно мъжкото хоро на Йордановден, пулмологът съобщи: "Освен студовия стрес, има хора, които с действието си интензивно дишат надълбоко и са в дребна непосредственост. Това че са на открито, не е фактор. Те са на доста малко разстояние един от различен и е допустимо да се получи заразяване ".

"Вирусът се популяризира по въздушно-капков път с говорене и непосредствен контакт. Има хора, които заразяват голям брой други, изключително в случай че се вика и пее. От моя позиция може да се направи по този начин, че рискът да намалее, дали ще е с защитни средства или постваксинален имунитет ", посочи доктор Симидчиев.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР