Хората, които са родени на 5-ти, 14-ти и 23-и ден

...
Хората, които са родени на 5-ти, 14-ти и 23-и ден
Коментари Харесай

Родените на тези дати имат специална душа

Хората, които са родени на 5-ти, 14-ти и 23-и ден от месеца, душата е с число 5.
Според науката за нумерологията такива хора са дейни, спокойни и с лек темперамент. Те ненавиждат да седят на едно място и постоянно се нуждаят от нова информация.

Вашите цветове са зелено, тюркоазено, ярко кафяво, сиво и бяло.
Хубаво е да носите перли, тъй като те ще Ви дадат отбрана против неприятните трептения и ще защитят фамилията Ви.
Ето за какво хората, родени на тази дата са специфични:

Също по този начин хората, родени на 5-ти, 14-ти и 23-ти ден са безспорни ​​новатори. Те елементарно боравят с точните науки и са велики анализатори. Може да се интересуват от банковия бизнес, елементарно да получават материални изгоди. Сред главните им занимания е всичко, обвързвано с мистицизма и логиката на психиката. Такива хора са способни да приказват красиво и се смятат за отлични представители. Те са доста общителни, имат доста другари, само че заради непостоянството си постоянно ги губят.
Могат елементарно да се приспособява към новите условия. Емоционални и бързи, само че това не им пречи да вземат значими решения. Въпреки това, родените на 5, 14 и 23-ти се характеризират с такива черти като накърнимост и сензитивност. Те обичат да мислят, тъй че е мъчно да ги заблудите.

Хората с число на душата 5 се стремят към нови завършения, любовно изкуство и щастливи празници. Дълго остават млади тяло и душа. Заедно с лекотата на характера, те могат да бъдат упорити и е доста мъчно да бъдат уверени. Винаги стоят крепко на земята.
Родените на 5, 14 и 23 цифри, нумеролозите поучават да развият в себе си такива качества като самообладание и неизменност. Не бързайте да вършиме заключения, да следвате изречените думи, с цел да избегнете нервни обстановки. Можете да започнете да се занимавате с някои занаяти, които спомагат за усмиряване на мозъка.

Инфо: За Жената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР