Хората, които са преболедували Ковид и са се сблъскали след

...
Хората, които са преболедували Ковид и са се сблъскали след
Коментари Харесай

Данни от САЩ: Естественият имунитет помага повече от ваксините срещу Делта варианта

Хората, които са преболедували Ковид и са се сблъскали по-късно във разновидността му Делта, са били по-добре предпазени, в сравнение с в случай че единствено са били имунизирани. Най-добър обаче е бил имунитетът, в случай че си хем преболедувал, хем имунизиран. Това сочи проучване, направено по поръчка на Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите в Съединени американски щати (CDC), съобщи Reuters.

Резултатите демонстрират смяна по отношение на предходни разновидности на COVID-19. Срещу английския вид (Алфа) имунитетът е бил по-добър, в случай че си имунизиран, а не в случай че си преболедувал. Но проучването не споделя какъв брой съществено са боледували хората от COVID-19, преди да се " тестват " имунитета си против Делта.
Руски генетик за Омикрон: Природата реши да ни сложи на място
Симптомите при пациенти, наранени от разновидността Омикрон, са съвсем същите като при тези с Делта. Значителните разлики се откриват едвам...
Прочети повече
Анализът е осъществен преди появяването на разновидността на Омикрон, който промени картината и сега е виновен за 99,5% от случаите на COVID-19 в Съединени американски щати . Омикрон заобикаля по-успешно създаваните и от преболедуване, и от сегашните ваксини антитела. Изследването се базира на случаи на КОВИД при 1,1 милиона души, които са дали позитивен тест в Ню Йорк и Калифорния сред 30 май до 30 ноември 2021 година

До 30 ноември 2021 година към 131 000 поданици на Калифорния и Ню Йорк са умряли от Ковид - двата щата, които са водещи в проучването. Това демонстрира потребността от имунизация, с цел да е по-леко болестта. " Ваксинацията е най-безопасният метод да се предпазиш от COVID-19. Вирусите непрестанно се трансформират, в това число вирусът, който предизвиква Ковид ", се споделя в изказване на Центровете. Причината - данните от проучването сочат, че единствено до 30 ноември, 2021 година от COVID-19 са умряли 130 781 души!

Още от ИНТЕРЕСНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР