Хората, които са получили ваксина Covid-19, все още могат да

...
Хората, които са получили ваксина Covid-19, все още могат да
Коментари Харесай

Здравните власти в Британия предупредиха, че ваксинирани могат да са заразни

Хората, които са получили ваксина Covid-19, към момента могат да предават вируса на други и би трябвало да продължат да съблюдават разпоредбите за блокиране , предизвести заместник-главният медицински шеф на Британия, оповестява БиБиСи.

Проф. Джонатан Ван-Там акцентира, че учените " към момента не знаят въздействието на имунизацията върху предаването ". Ваксините оферират " вяра ", само че равнищата на зараза би трябвало да спаднат бързо.

Още 32 места за ваксини ще бъдат отворени в цяла Англия тази седмица. Проф. Ван-Там разяснява, че без значение от болестта " в никакъв случай и никоя ваксина не е била " 100% ефикасна, тъй че няма обезпечена отбрана .
 Коронавирус: Британия регистрира 33 552 нови случая и 1348 смъртни случая
Коронавирус: Британия регистрира 33 552 нови случая и 1348 смъртни случая

5 861 351 души са получили най-малко една доза ваксина

Възможно е да се болестите в интервала от две до три седмици след приемане на доза и е " по-добре " да се пазите " най-малко три седмици ", за да се развие изцяло имунният отговор при възрастните хора.

" Дори откакто сте приели и двете дози от имунизацията, въпреки всичко можете да предадете Covid-19 на някой различен и веригите на предаване ще продължат. Ако измененията държанието си, към момента можете да разпространявате вируса, поддържайки висок брой случаи и излагайки на риск други, които също се нуждаят от ваксина, само че са по-надолу на опашката и чакат имунизация. "

Тази седмица лекарите приканиха здравните чиновници в Англия да понижат разликата сред първата и втората доза от имунизацията Pfizer-BioNTech. Максималното изчакване бе удължено от три на 12 седмици , с цел да се имунизират повече хора в Обединеното кралство.
 Болници във Англия са като
Болници във Англия са като " военни зони " поради бушуването на COVID-19

Когато отидете в болница, това е доста, доста неприятно "

Британската здравна асоциация обаче съобщи, че политиката е " мъчно обоснована " и разликата би трябвало да бъде понижена до шест седмици .

Председателят му доктор Чаанд Нагпол съобщи пред БиБиСи, че има " възходящи опасения ", че имунизацията може да стане по-малко ефикасна с дози от 12 седмици .

Повече от 5,8 милиона души във Англия са получили първата си доза ваксина, съгласно данните на държавното управление. NHS England заяви, че нови места за ваксини се приготвят да бъдат отворени в цяла Англия от понеделник.

Те ще усилят броя на местата за всеобщо имунизиране в Англия до 49 - както и 70 аптеки, над 1000 кабинети за общопрактикуващи лекари и 250 лечебни заведения.
 5 млн. имунизирани британци, 38 000 новозаразени с ковид
5 млн. имунизирани британци, 38 000 новозаразени с ковид

Скоростта е 200 имунизирани в минута, удовлетворен Джонсън
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР