Хората, които са на площада, настояват за две неща, две

...
Хората, които са на площада, настояват за две неща, две
Коментари Харесай

Александър Симов: Разговорът за бъдещата България може да започне когато ГЕРБ и Бойко Борисов не са на власт

" Хората, които са на площада, упорстват за две неща, две оставки – на Борисов и Гешев. Всичко останало – Велико народно събрание, експертен кабинет, Конституция, са нелепости, пиратки, познавач резултати ". Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия в предаването „ Лице в лице “ по БТВ. „ Всичко това е опит на една клика да остане на власт. Един опит да се разсее напрежението, само че той няма да успее “, добави той.
" Тези не могат да предложат нищо положително за България, само могат да си хвърлят оставката и да си вървят. Когато стигнем до изборите – Българска социалистическа партия ще излезе със своите хрумвания, ще ги предложи. Но с цел да има този диалог, тези би трябвало да си тръгнат. Разговорът за бъдещата България може да стартира единствено когато ГЕРБ и Бойко Борисов не са на власт “, безапелационен бе той.
 Симов: Конституционните игрички на ГЕРБ са на път да завършат с тежък нокаут Симов: Конституционните игрички на ГЕРБ са на път да завършат с тежък нокаут
Конституционните игрички на ГЕРБ са на път да завършат с тежък нокаут и с разпад на ръководещата коалиция, написа депутатът от Българска социалистическа партия Алекс...
По думите му едно служебно държавно управление има една основна и централна задача – да обезпечи провеждането на почтени избори, тъй като никой не има вяра, че ГЕРБ могат да го създадат. " Питат какво ще направи служебното държавно управление, кой проблем ще реши. А кой проблем тъкмо реши ГЕРБ, какво тъкмо беше решено от това държавно управление? “, попита Симов.
Депутатът разяснява и конфликтите сред протестиращи и служители на реда при започване на новия парламентарен сезон. " Не поддържам никакви сходни форми на държание, само че не считам, че използването на мощ от страна на полицията беше съразмерна. Точно противоположното. Станахме очевидци на жестоко полицейско принуждение – обгазени хора и пребити младежи. Арестуване единствено в името на едното заплашване. Това не е метод за комуникиране с българския народ. Това не е метод да твърдиш, че искаш разговор, а няма кой против тебе, с който да си приказваш. Подобно отношение на страната към протестиращите, персонално аз, намирам за омерзително “, съобщи депутатът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР