"Хората, които са крали, да отидат в затвора", това каза

...
"Хората, които са крали, да отидат в затвора", това каза
Коментари Харесай

Асен Василев: Хората, които са крали, да отидат в затвора

"Хората, които са крали, да отидат в пандиза ", това сподели Асен Василев в предаването "Офанзива с Любо Огнянов ".

Съпредседателят на "Продължаваме смяната " (ПП) сподели, че за това нужна промяна в правосъдната система. По думите му това е съществена точка в договарянията с другите партии за сформиране на съдружно държавно управление.

По отношение дали Политическа партия е водела сондажи измежду други партии Асен Василев сподели, че са били водени другарски диалози. Той уточни, че персонално е приказвал с Крум Зарков от Българска социалистическа партия и Мика Зайкова от Има Такъв Народ.

"С Ицо Хазарта си говорихме дълго. Ние обсъждахме повече проблемите на образованието, а не на културата ", отговори Василев на въпрос дали рапърът е бил гласен за министър на културата.

"Нямам обичана ария на Ицо Хазарта ", сподели още съпредседателят на Политическа партия.

„ В чисто стопански проект ние не желаеме налозите нито да се подвигат, нито да се понижават, само че да се събират. Спирайки течовете, това, което остане в хазната, да бъде вложено в качествени лечебни заведения, доболнично обслужване и да има съответна Спешна помощ”, добави той.

По думите му другата огромна инвестиция, която би трябвало да се направи, е обвързвана с образованието. „ Да го променим освен като финансиране, само че и главно като дейности”, посочи Василев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР