Хората, които разпространяват дезинформация относно ваксините срещу Covid-19, са престъпници

...
Хората, които разпространяват дезинформация относно ваксините срещу Covid-19, са престъпници
Коментари Харесай

Шефът на Pfizer: Разпространяващите дезинформация за ваксините са престъпници!

Хората, които популяризират дезинформация по отношение на имунизациите против Covid-19, са нарушители и са предизвикали загубата милиони животи, разяснява основният изпълнителен шеф на Pfizer Алберт Бурла, оповестява СиЕнБиСи.

Говорейки с основания във Вашингтон мозъчен концерн Atlantic Council, Бурла сподели, че има доста дребна група хора, които целеустремено популяризират дезинформация, подвеждайки тези, които към този момент се двоумят да се имунизират.

" Тези хора са нарушители ", сподели той на основния изпълнителен шеф на Атлантическия съвет Фредерик Кемп. " Те не са просто неприятни хора, а нарушители, безусловно причиняващи гибелта на милиони. "

Коментарите на Бурла идват, защото милиони отговарящи на изискванията възрастни в Съединени американски щати към момента не са имунизирани, макар че имунизациите са налични за множеството американци през по-голямата част от тази година. Експерти по публично опазване на здравето споделят, че дезинформацията играе огромна роля.

Повече от три четвърти от възрастните в Съединени американски щати или имат вяра, или не са сигурни в най-малко едно от осемте погрешни изказвания за Covid или имунизациите, като неимунизирани възрастни и републиканци са измежду тези, които са най-вероятни да поддържат неправилни схващания.

Сред лъжите са, че Covid имунизациите съдържат микрочипове, предизвикват неплодородие и трансформират нечие ДНК, съгласно изследването.

Бурла разяснява, че животът на доста хора може да се върне към естественото, откакто доста от неимунизираните се имунизират.

" Единственото нещо, което стои сред новия метод на живот и настоящия метод на живот, е, почтено казано, съмнението към имунизациите ", сподели той.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР