Хората, които посещават болнично заведение - дали при личния си

...
Хората, които посещават болнично заведение - дали при личния си
Коментари Харесай

Д-р Симидчиев: Топлото време не спира Омикрон -

Хората, които посещават болнично заведение - дали при персоналния си доктор или при различен експерт, би трябвало да носят маска. Защото едните са със заболяване и могат да заразяват, а другите са с хронично заболяване и не трябва да бъдат заразявани. 

Това съобщи пулмологът и народен представител от Демократична Българиа Александър Симидчиев по Българска национална телевизия. Той акцентира, че у нас имунизираните са 30%, а точна цифра на преболедувалите няма. Нова вълна стартира, тя ще се разпростира постепенно, добави той. И изясни, че топлото време не стопира Омикрон. 

Четвъртата доза не покачва внезапно имунната отбрана, имунитетът се усилва по този начин след първите дози, бустерите са целесъобразни за хората с автоимунни болести, онкоболни и др. 

Симптомите на Омикорн и грипа са идентични, само че смъртността и заразяването са в пъти по-високи, изясни доктор Симидчиев. 

Имаме прекалено много рецесии, които би трябвало да бъдат ръководени, а служебното държавно управление е с лимитирани пълномощия по конституция. Според мен изборите са най-безотговорното решение в този момент, разяснява обстановката в страната Александър Симитчиев. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР