Хората, които показаха колите бяха с маски и очила. Те

...
Хората, които показаха колите бяха с маски и очила. Те
Коментари Харесай

Показаха в София автомобили, които ще бъдат изпратени на Легион Свобода на Русия на фронта



Хората, които демонстрираха колите бяха с маски и очила. Те предоставиха на публицистите визитни картички на " Група за техническо поръчителство в България " към " Свобода России ". Двама от мъжете приказваха пред медиите, само че не желаеха да се показват. Причината, по думите на единия е, че в Русия хора, които работят срещу режима на Путин , са подложени на тормоз. Те се притесняват и че ще пострадат техните родственици, в случай че ги разпознаят.

Организаторите обясниха, че това е третата партида коли, които се закупуват от България и " ги изпращаме на фронта към съветския легион - това са руснаци, които водят война на страната на украинците ".

Средствата са събрани от съветски жители и етнически руснаци. Освен техника към фронта в Украйна те изпращат още дронове и термобельо, само че не и оръжия, изясни единият от мъжете. Той добави, че закупените коли се употребяват на фронта от офицерския състав и за напредване.

Снимка: Bulphoto

Във връзка с дейностите на " Легион Свобода на Русия " на фронта мъжът изясни, че " те пазят Украйна, не атакуват " и добави, че украинците не са агресор, а желаят да освободят териториите си.

Снимка: Bulphoto

Като жител на Русия смятам за неприемливи дейностите ѝ и върша всичко, с цел да оказа помощ на Украйна да победи режима на Путин, разяснява различен от маскираните мъже.

Снимка: Bulphoto

Той изясни, че първите две партиди коли са били изпратени за украинската войска, а актуалната ще бъде за съветските бойци от легиона. Закупуването и подготовката на колите, които са модифицирани за потребностите на фронтовата линия, коства по към 17-20 хиляди лв. , изясни мъжът.

Снимка: Bulphoto

Да пасувам не е вид, в случай че не създадем нещо, обстановката няма да се усъвършенства и ще продължат да умират хора, съобщи той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР