Хората, които не могат да работят от вкъщи, като заетите

...
Хората, които не могат да работят от вкъщи, като заетите
Коментари Харесай

Джонсън обяви умерено облекчаване на карантинните мерки на Острова

Хората, които не могат да работят от у дома, като заетите в строителството или в производството, би трябвало да бъдат интензивно насърчени да се завърнат на работа тази седмица.

Това съобщи английският министър председател Борис Джонсън по време на послание към нацията преди минути.

В телевизионно послание Джонсън разгласи умерено облекчение на карантинните ограничения и очерта държавната карта за по-нататъшно повдигане на рестриктивните мерки през последните седмици.
Срещу болестта: Англия ще предложи различни способи за напредване С 250 млн. паунда през идващите седмици ще бъдат обезпечени спомагателни алеи за велосипедисти, по-широки тротоари и по-сигурни кръстовища
Той прикани да не се употребява публичният превоз и прикани хората да вървят пешком или да се придвижват с велосипед. Джонсън разгласи също, че от сряда отпадат рестриктивните мерки, че може да се спортува на открито единствено един път на ден.

Премиерът, който прекара една седмица в болница, лекувайки се от ковид, акцентира обаче, че е належащо да продължат да се съблюдават рекомендациите за обществена отдалеченост и съобщи, че било било полуда да се допусне втори пик на замразяванията.
Папата прикани за европейска взаимност при справяне с рецесията Главата на Католическата черква означи, че са минали 75 години, откогато Европа се е заела с предизвикването на помиряването след Втората международна война
Министър-председателят очерта и проект за облекчение на карантинните ограничения, който, както акцентира, ще бъде прибавен при избрани условия. Той планува вероятно завръщане на 1 юни на най-малките възпитаници в учебно заведение и възможен рестарт на сезона за хотелите.

В Англия се основава система за предизвестие за заплаха от заразяване, която ще работи с петстепенна канара според от коефициента на репродуциране на вируса, броя на инфектираните и натоварването на здравната система.

Лозунгът на държавното управление „ Останете си у дома “ се заменя с нов – „ Бъдете бдителни “.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 1 965 44 91 444 Света 4 155 288 57 009 282 780 1 467 115 Заразени* Нови Починали България 1 965 44 91 Света 4 155 288 57 009 282 780
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР