Хората, които мразят конфронтацията, са твърде импулсивни или имат проблеми

...
Хората, които мразят конфронтацията, са твърде импулсивни или имат проблеми
Коментари Харесай

Пет любопитни зодии, от които стават идеални детективи

Хората, които ненавиждат борбата, са прекомерно импулсивни или имат проблеми с вземането на решения, не биха могли да бъдат положителни детективи. Детективите би трябвало да вземат решения на живот или гибел и би трябвало да обмислят всичко авансово.
Трябва да имате заложба, с цел да можете да разбирате хората. Заподозреният малко прекомерно спокоен ли е? Защо този човек е толкоз нервозен? Това са всички значими въпроси, които един детектив ще си зададе, до момента в който се пробва да позволи даден случай.
Друга добра линия, която би трябвало да имате, е положителният инстинкт. Детективите би трябвало да бъдат задоволително изобретателни, с цел да приспособяват следствието си към самото закононарушение, засегнатите хора и с кого работят. Но не постоянно е добра концепция детективът да се подчинява на разпоредбите или да мисли ексцентрично.
1. Дева
 Деликатна или грубиянка си съгласно зодията Деликатна или грубиянка си съгласно зодията
Хората са доста разнообразни по жанр на другарство и това значително зависи от зодиакалния знак. Представителките на зодия Дева наприм...
Детективската работа е нещо, в което множеството Деви биха процъфтявали, изключително откакто огромна част от нея се прави посредством проучване на компютъра. Тъй като са бдителни и имат способността да виждат и най-малките елементи, Девите са в положение да открият улики, които другите хора могат да пропуснат.
Този зодиакален знак е извънредно образован и старателен и няма да прави догатки или да остави нещата на половина, единствено с цел да може да каже, че казусът е решен.
2. Скорпион
Скорпионите са естествено интуитивни и са ужасно наблюдателни. Те имат инстинкт за приемане на информация от неочевидни източници. Освен това са извънредно положителни в хващането на неистина.
3. Близнаци
 3 специалности, които пасват съвършено на зодия ОВЕН 3 специалности, които пасват съвършено на зодия ОВЕН
Овните са извънредно стойностни хора. Те се раздават освен за другари и семейство, само че и в работата си. Работохолици са и това им л...
Близнаците знаят верните въпроси, които да задават на обвинен, знаят по кое време да упражнят напън върху него и по кое време да седнат и да оставят признанието му да се излее. Тъй като Близнаците са толкоз гъвкави и умеят да играят функции, те биха били страхотни под прикритие. Те биха се придържат към измислената си история, като че ли това е истината, и биха се заели изцяло с ролята си под прикритие.
4. Стрелец
Стрелците биха били положителни детективи поради способността им да поддържат връзка с хора, както и поради гения си да могат да ги одобряват на всички места. Ако Стрелецът трябваше да пътува по целия свят като детектив, те биха се радвали на това, само че няма да е зле и в случай че работят в полицейски сектор или имат лична детективска организация.
5. Козирог
Козирозите са привикнали с упоритата работа дълги часове. Те не се отхвърлят елементарно и са упорити, по тази причина дайте на Козирога изостаналите случаи, които никой не желае, и те ще ги проверяват, до момента в който получат отговори. Те в никакъв случай не биха разрешили на персоналните им усеща да попречат на решаването на даден случай.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР